Afrikansk svinepest kort

Afrikansk svinepest – Fødevarestyrelsen

Afrikansk svinepest

Afrikansk svinepest hedder på engelsk African swine fever (ASF), hvilket er den betegnelse, der anvendes i internationale sammenhænge.

Afrikansk svinepest fundet i besætning i Niedersachsen

Information til jægere om afrikansk svinepest

På siden Afrikansk svinepest – udviklingen i Europa kan du finde links til kort over restriktionszoner både i Europa og globalt.

Jagt i udlandet og afrikansk svinepest

Afrikansk svinepest fundet i besætning i Niedersachsen

4. jul. 2022 — Et udbrud af Afrikansk svinepest er konstateret i det nordlige Tyskland lørdag den 2. juli, nærmere betegnet på en gård i det sydlige …

Et udbrud af Afrikansk svinepest er konstateret i det nordlige Tyskland lørdag den 2. juli, nærmere betegnet på en gård i det sydlige distrikt Emsland. Det skriver det tyske ministerium for Fødevarer, Landbrug og Forbrugerbeskyttelse. L&F opfordrer til at holde transportere fra området.

Opdateret – tilfælde med Afrikansk svinepest i Tyskland

Afrikansk svinepest – genvej til viden og vejledninger

16. nov. 2021 — Print denne vejledning, der kort opsummerer de forhold, du skal være opmærksom på for ikke at bringe Afrikansk svinepest ind i stalden.

Afrikansk svinepest er rykket tættere på Danmark – og konsekvenserne ved et udbrud vil være fatale for danske grise, dansk eksport og danske arbejdspladser. Derfor er det så afgørende, at alle, der har grise, og alle, der kommer i en grisebesætning, har fokus på den vigtige smittebeskyttelse. Vi har samlet vores viden, så du kan få en hurtig indgang til al vores viden om Afrikansk svinepest – og hvad du kan gøre for at undgå at få sygdommen til Danmark.

Fødevarestyrelsen advarer: Afrikansk svinepest er tættere på …

Faktaark

12. sep. 2022 — Afrikansk svinepest findes i EU i Bulgarien,. Estland, Italien, Letland, Litauen, Polen, Ru- mænien, Slovakiet, Tyskland og Ungarn. Går.

Afrikansk svinepest – Landbrug & Fødevarer

Opdateret – tilfælde med Afrikansk svinepest i Tyskland – Netnatur

26. maj 2022 — Afrikansk Svinepest fortætter desværre sin spredning hos vore tyske naboer. Det totale antal vokser uge for uge. Se kortet her.

Afrikansk Svinepest fortætter desværre sin spredning hos vore tyske naboer. Det totale antal vokser uge for uge. Se kortet her

Afrikansk svinepest – hør mere – LandboSyd

Fødevarestyrelsen advarer: Afrikansk svinepest er tættere på end nogensinde

17. sep. 2021 — Afrikansk svinepest (ASF) ramte i sommer for første gang en tysk besætning med tamgrise i … Kort over ASF-udbrud fra januar til juli 2021.

Fødevarestyrelsen opfordrer jægere, lastbilschauffører og landbrugsmedarbejdere til at være med til at mindske risikoen for, at afrikansk svinepest rammer Danma

Afrikansk svinepest

Afrikansk svinepest skal holdes ude af Danmark. Det er derfor vigtigt med fokus på smittebeskyttelse ved jagt af vildtsvin i udlandet. Afrikansk svinepest (ASF) …

Anbefalinger til jagt af vildsvin i udlandet

Afrikansk svinepest – hør mere | LandboSyd

Afrikansk Svinepest – forebyggelse og fakta. Afrikansk svinepest er en meget smitsom virussygdom​ hos svin og vildsvin. Sygdomsforløbet hos smittede dyr er …

Afrikansk svinepest er en anmeldepligtig sygdom. Kontakt din dyrlæge ved den mindste mistanke om svinepest i din besætning.

Keywords: afrikansk svinepest kort